Fantasi skrapelodd

Anmeldelsen av fantasi skrapeloddet

Online skrapelodd og andre gevinst spill som er på markedet har vokst i mange år nå. I dag er det dusinvis av forskjellige gevinst spill med fantastiske tema, grafikk og lyd.

Disse interaktive spillene tilbyr noe offline spill ikke har mulighet å tilby; store vinninger, utrolige utbetalinger over 90%, og en varierende pris stige.
Vi på Skrapelodd.tv er stolte av å tilby våre gjester de beste gevinst spillene og vi gjør dette 100% gratis!

Fantasy Forest | Genie | Golden Island | Lucky Diamonds | Mega Safe | Super Chance
Treasure Island | Zodiac


Fantasy Forest

Et lite tempel i den magiske fantasi skogen med alver over og  enhjørning vedsiden av. Er desginet på dette magiske skrapeloddet. Akkurat som navnet er det en magisk skog. Velg hva du vil vedde fra  0.5 opp til 100kr. Topp gevinsten i spillet kommer an på hva du vedder, men for bare  0.5kr kan du vinne opp til 5000,-!

Velg hva du vil vedde og trykk på ”start” knappen, eller trykk ”space” for å begynnde spillet. Klikk på alvene for å få dem til å avsløre diamantene de holder. Eller bare trykk ”skrap alt” for å avsløre alle panelene. For å vinne må du finne 3 diamanter med den samme fargen, bare enhjørningen vet hva du har vunnet så langt, så trykk på han for å finne ut hva det er.

I dette spillet har du også “autospill” valget, som gjør det mulig å velge hvor mange spill du vil spille, og selvfølgelig hvor lite og mye du kan spille for.

Ta turen inn i denne magiske skogen og la alvene gjøre deg rik!

Fantasy Forest Ticket Fantasy Forest Win

 

Genie

Ta steget inn i Aladdins skattekammer og ta skattene for deg selv!

Først velger du hvor mye du vil vedde, fra  0.5 opp til 100kr (topp gevinsten er 100,000kr!) og trykk ”start”. Du kan skrape lampen manuellt for å avsløre hvilke skatter ånden har. Gni lampen merket med ”gevinst” merket for å se hva du kan vinne. For å vinne gevinsten må minst en genie ha 13 juveler av samme sort; du har sjansen til å vinne gevinsten 3 ganger! Bruk ”skrap alt” funksjonen for å gni alle lampene autmoatisk.

Autospill funksjonen lar deg bestemme hvor mange skrapelodd du vil skrape og hva din minimum og maximum er. La åndene være like gavmilde med deg, slik de var med den helding Aladdin.

Genie Scratch Card Genie Real Money Win Genie Win

Golden Island

Hva er ikke mer en rimelig ifølge tittelen at du kan få en skattekiste full av  gull.

Velg hva du vil vedde fra 0.5 til 100kr med topp gevinster fra 5000  til 1 000 000kr avhengig av hvor mye du vedder, og start spillet. Klikk på skattekisten en etter en eller skrap alle sammen ved å trykke ”skrap alt” . Når du finner gull i kisten er det neste spennende steget å finne ut hvor mye du har vunnet. Skrap gevinst kisten for å finne ut hvor mye du har vunnet!

Du har en flott autospill funksjon, som lar deg velge hvor mange spill du vil spille og selvfølgelig din minimum og maximum balanse.

Kom og hent din del av skatten og seil inn i solnedgangen med et stort smil og lommene fulle av gull!

Golden Island Win


Lucky Diamonds

Kan det være tid til å belønne seg selv? Åpne smykke skrinet - og gaven kan være noen glitrende diamanter – absolutt kvinners beste venn!

Start ved å velge hva du vil vedde etter det som passer lommeboken din, fra 0.5 opp til 100kr. Topp gevinsten for dette skrapeloddet er fra 5000 til 1 000 000kr avhengig av hva du vedder. Start spillet ved å trykke ”spill”.

Åpne eskene en etter en ved å klikke ”skrap alt”. Om du finner tre diamanter med same farge og form betyr det at du vinner beløpet som er skjult under gevinst symbolet.

Du kan også bruke den fantastiske autospill funksjonen slik du kan velge hvor mange spill du vil spille og selvfølgelig din minimum og maximum balanse.

Ta turen innom denne virtuelle diamant butikken og la diamantene avgjøre din fremtid!

Lucky Diamonds Win


Mega Safe

Har du noen gang drømt om å bryte deg inn i en safe? Nå har du sjansen til å prøve dine kunnskaper uten å bli tatt og om du lykkes kommer du unna med en fantastisk belønning!

For å teste din lykke, må du først vedde fra 0.5 opp til 100kr og trykke ”spill”. Du har en total på 6 forskjellige koder som er skjult under skrape overflaten. Koden du tester er skrevet i kode feltet. Skrap de igjenstående 6 feltene (spill 1-6) for å finne ut om din kode er den rette i safen. Beløpet som er skjult i safen vil vise seg når du får åpnet safedøren.

Gevinsten avgjører på hva du vedder; for å vinne topp gevinsten på 1 000 000kr må du vedde 100kr. Dette spillet har også en autospill funksjon som gjør det mulig for deg å spille automatisk uten å skrape hvert kort manuelt. Velg hvor mange spill du vil spille, din minimum og maximum balanse.
Prøv åpne safen og om du er heldig stjeler du med deg fantastiske 1 000 000kr!

Mega Safe No Win Mega Safe Scratchcard Mega Safe Win

Super Chance

Spinn super hjulet og se på med spenning hvor hjulet stopper! Du kan snurre hjulet helt til jackpotten på 100,000kr!

Alt du trenger å gjøre er å vedde mellom 0.5 og 100kr og du kan vinne jackpotten fra 5000 til 1 000 000kr!

Avslør dine vinninger ved å skrape dine kort manuelt eller ved å bruke ”skrap alt” , deretter trykker du ”spinn” knappen for å spinne hjulet og se hvilket beløp du har vunnet. Du kan også stoppe hjulet ved å bruke ”spinn” knappen. Om et av beløpene dine  på skrapeloddet passer beløpet som hjulet har stoppet på har du vunnet!

Prøv Super Chance og spinn deg rik!

Super Chance Loose super Chance Ticket Super Chance Win

Treasure Island

Velkommen til treasure island! Dette grønne landskapet har den beste skatten som er skjult av pirat kapteinen og det er bare for deg å finne den!

For å starte spillet må du først velge hva du vil vedde fra 0.5 til 100kr. Topp gevinsten er 1 000 000kr. Når du har valgt hva du vil vedde trykker du på ”spill”.  Bryt hver lås på hver kiste og se hva som gjemmer seg i kisten. Eller bare klikk ”skrap alt” for å avsløre alt inkludert gevinsten. Når du finner tre kister med gull, har du vunnet! Åpne den blodrøde kisten for å se hvor mye! Dette spillet har også en ”autospill” funksjon. Velg hvor mange spill du vil spille og din minimum og maximum og vent på din premie.

Dra med deg din del av skatten og seil avsted i den varme Karibien!

Treasure Island Loosing Ticket treasure Island Scratch Card Treasure Island Winnin Ticket

Zodiac

Alle de 12 stjernetegnene er presentert foran deg i en ring av tegnene – velg det rette symbolet og du vil bli belønnet med rikdommer bare stjernetydere drømmer om!

Start spillet ved å velge hva du vil vedde, dette er fra 0.5 til 100kr, gevinsten er avgjørende på hva du vedder. Dess høyere beløp dess høyere gevinst. Trykk ”spill” for å kjøpe lodd og start skrape stjernetegnene manuelt eller trykk ”skrap alt”  for å la programmet gjøre det. Trykk ”spinn hjulet” og håp at hjulet vil stoppe på et tegn du har skrapt. Autospill funksjonen kan modifiseres med den mengden kort du spiller og din minimum og maximum grense.

Spinn hjulet og la stjernene bestemme din fremtid

Zodiac No Win Zodiac Start Zodiac Win