Sport lodd

Rask oversikt over sports lodd med screenshots..

Online skrapelodd og andre gevinst spill markedet har utviklet seg i noen år nå og i dag er der dusin vis av forskjellige gevinst spill med fantastiske tema, grafikk og lyd.

Disse interaktive spillene tilbyr noe offline spill ikke har mulighet å tilby; store vinninger, utrolige utbetalinger over 90%, og en varierende pris stige.

Vi på Skrapelodd.tv er stolte av å tilby våre gjester de beste gevinst spillene og vi gjør dette 100% gratis!

Hippodrome | Splash Cash | World Cup | 100m Champion | Bowling | Darts | Gone Fishing


Hippodrome

Hippodrome er for alle dere hesteløp entusiaster der ute! bruk dine gode egenskaper og skrap for å vinne jackpotten på fantastiske 1 000 000kr, som får deg til å kappløpe til Bahamas!

Det er svært eneklt! Alt du har å gjøre er å velge hva du vil vedde mellom 5kr (og du kan vinne en jackpot på 50000kr,) eller 100kr (og du kan vinne hele 1 000 000kr.) Dess mer du vedder, dess høyere er gevinsten! Trykk “start” og kortene vil automatisk vise rekken hestene skal avslutte løpet. Kappløpet vil begynde og de 8 hestene vil løpe om kapp til slutt linjen og  ta 1 til 8 plass. Om du har matchende mål plass vinner du! For eksempel: om den gule hesten avslutter på femte plass, og du har en gul hest på femte plass på loddet ditt er du en vinner!

For å spille dette automatisk bruke du ”autospill” funksjonen – dette er en flott mulighet for å bestemme grensene på spillet. Der er også ”max kort” valget som vil automatisk kjøpe maximumet på 8 kort.

Kappløpet om jackpotten.. hvem kommer til å vinne?

Hippodrome Resluts Super Hippodrome Run Super Hippodrome Win

Splash Cash

Splash Cash kommer til å gi deg latter kick når du ser på spillerene din prøve å passe inn i den kropp formede hullet i veggen. Om du velger den rette formen som matcher hullet i veggen vinner du!

Du har tre spillere å velge mellom,  så prøv ditt hell og du kan bli en jakcpott vinner på 1 000 000kr!
Alt du har å gjøre er å velge hva du vil vedde mellom 5kr (og du kan vinne en jackpot på 50000kr,) eller 100kr (og du kan vinne hele 1 000 000kr.) så skraper du i pris panelet øverst på skjermen for å se beløpet du kan vinne, og trykk ”start”. Om du trykker ”skrap alt” vil spillet skrape alle skrape panel for deg.

Du har også valget “autospill” som setter grenser I spillet ditt.
Spill Splas Cash nå og ta sjansen på å vinne opptil 1 000 000kr!

Splash Cash No Win Splash Cash Almost Splash Cash Win

World Cup

Det er et World Cup straffespark mot Brasil og du skårer! Har du det som trengst for å slå Brasil?
For å starte spillet velger du hva du vil vedde mellom 5kr  (og du kan vinne en jackpot på 50000kr,) eller 100kr (og du kan vinne hele 1 000 000kr.) skrap i panelet øverst for å se den potensielle gevinsten og Brasils skåringer og trykk ”start”. Flytt på fotballskoen til venstre eller høyre for å indikere i hvilken retning du vil sparke ballen i, og klikk på museknappen for å sparke den. Du har fem sjangser for max mål.

Om du vil hoppe videre til målene bruker du “skrap alt” funksjonen for å skrape panelene automatisk. Du kan også bruke ”autospill” for å bestemme grensene for spillet ditt selv.
Beckham...gå og legg deg!

World Cup Goal World Cup No Win World cup Win

100m Champion

kom deg på løpebanen og se på mens åtte løpere kjemper om 1 plass! Om løperene (en eller flere) kommer i mål slik det står på loddet ditt vinner du! Du kan velge opptil 8 kort og vinne opptil 1 000 000kr. Dess mer du vedder, dess høyere gevinst!

Dette spillet er designet for sports entusiaster og vil holde deg på enden av stolen.

Start spillet ved å velge hva du vil vedde mellom 5kr (og du kan vinne en jackpot på 50000kr,) eller 100kr (og du kan vinne hele 1 000 000kr.) velg hvor mange kort du vil spille og trykk ”start”. Så bare lener du deg tilbake og ser på løperene kjempe seg frem. Der er også ”max kort” valget som vil automatisk kjøpe maximumet på 8 kort og ”autospill” funksjonen gjør det mulig for deg å spille spillet automatisk med minimum innblanding.

Så start spillet for å vinne mer enn bare en gullmedalje – der er en svær jackpot som kan vinnes!

100m Champion Finishing Order 100m Champion No Win 100m Champion Runners

Bowling

Velkommen til Crazy Ball Bowling! Få på deg bowling skoene og bowl for sjansen å vinne stort!

Alt du har å gjøre er å velge hva du vil vedde mellom 5kr (og du kan vinne en jackpot på 50000kr,) eller 100kr (og du kan vinne hele 1 000 000kr.) For å starte spillet trykker du ”start” og skrap poengsummen til mesteren og hver pris verdi under. Målet er å trykke på de tre bowling kulene for å se om du skårer høyere en bowlings mesteren – du har tre sjangser for å vinne!

Om du vil spille litt rask bowling, velger du ”skrap alt” som vil avsløre alle feltene.
Spill bowling og se om dette er din lykke dag!

Bowling Win Bowling No Win

Darts

Still deg opp ved dart tavlen og slå dart mesteren! Blir du den nye dart mesteren, som går derfra med 1 000 000kr i lommeboka?

Gjør deg klar til å spille dart ved å velge velge hva du vil vedde mellom 5kr (og du kan vinne en jackpot på 50000kr,) eller 100kr (og du kan vinne hele 1 000 000kr.) og trykk ”start”. Skrap bort mesterens poengsum og hver pris verdi under og du vil automatisk ta opp en dart som du kaster ved å trykke på musen. Du har tre darter og tre sjangser å slå mesteren, lykke til!

Om du vil konsentrere deg om spillet kan du bruke ”skrap alt” som vil ta over all skraping for deg!
Sats høyt og du kan vinne jackpotten på 100 000! Hvor talentfull er du?

Darts Win Darts Loose

Gone Fishing

Liker du å fiske? Om du gjør, så bli med de andre fiskerene i ”gone fishing” for å se om du kan fange en jackpott opp til 1 000 000kr! Alt du trenge å gjøre er å velge en fisker og vente å se hva han fisker opp av vannet. Kommer det å være et gummidekk, en gammel støvell eller en hau med penger?

For å begynnde fiske må du velge hva du vil vedde mellom 5kr (og du kan vinne en jackpot på 50000kr,) eller 100kr (og du kan vinne hele 1 000 000kr.)

Trykk “spill”, skrap pris panelet på den lille sand stranden og trykk på fiskeren – så ser du på med spenning når du fisker drar opp gevinsten fra vannet!

Ved å velge “autospill” får du muligheten med å selv begrense spillet slik du vil, også din maximum og minimum balance – på autospill kan du slå av og på spill/pause knappen for å stoppe og starte.
Lykke til med fiskingen av 1 000 000kr !

gone Fishing Win Gone Fishing Loose