Hvorfor burde du spille online skrapelodd?

Det beste grunnene for at DU brude spille online...

Du har antagelig tenk, hvorfor burde jeg spille online skrapelodd istedet for de tradisjonelle offline kortene? Der er mange grunner, for eksempel:

  1. Du har tilgang til større gevinster – mer enn 1 000 000kr !
  2. Flere enn en tredjedel vinner praktisk talt med online skrapelodd.
  3. Utbetalingene er veldig høye, over 90% !
  4. Vi har et stort utvalg av skrapelodd i forskjellige prisklasser, helt ned til bare noen få kroner!

Passer alle budsjett

Om budsjettet ditt er veldig lavt for du mye, mye mer for pengene online enn for offline lodd.
Og om du liker å spille mye og ser på deg selv som en ”high roller” kan du gjøre dette raskt, effektivt og uten å rote det til online, (se for deg skrape offline lodd!)

Om du bare liker skrape delen, ingen problem, du kan også gjøre meste parten av skrapingen selv online, med  lyd effekter!

Spill deg til toppen!

Du kan faktisk spille deg selv til toppen ved å spille online skrapelodd. Med en fantastisk vinnerodds (1:3) kan du faktisk kjøpe de billigste skrapeloddene først og etter hvert skrape dyrere lodd!

Du har også sjansen til å vinne den progressive jackpotten! Med litt hell kan du bli den lykkelige vinner av tusener bare med noen få klikk!

Prøv gratis!

Om du vil prove spillene gratis er det mulighet for dette på de fleste sider, noen krever at du registrerer deg først, men etter kan du spille uten innskudd. Så hvorfor ikke bare prøve?

Fremdeles ikke overbevist? Sjekk ut vår rettferdig spill & sikkerhet og Strategi & tips sider for å bli med selvsikker. Ikke glem å komme innom nylige vinnere siden for å se hvem som har vunnet STORT.