Strategi og tips for online spill

Noen få greie tips for å bli enklere kjent med online spilling...

Strategi og pålitelighet

Om du er ny til å spille online, har du sikkert noen usikkerheter om hvilke spill som er sikre og rettferdige, og selvfølgelig om skrapelodd spillene eller casinoene er pålitelige når det kommer til utbetaling av gevinstene og lagring av din personlige informasjon. På topscratchcard.com har vi en kort liste over gambling sider som har gode gevinst prosenter og som er pålitelige og har gode rykter innenfor industriene. Vi har spillt på hver og en av våre anbefalte sider som betalende kunder, vi snakker fra personlig erfaring og vi er ikke på noen måte påvirket med å reklamere tilbud ulikt mange andre informasjons portaler på internett.

Oh, og en ting til, noen sider tilbyr ”ekstra” gevinster, noe likt lotteri eller for eksempel slots tilbyr flotte gevinster med en total på 275kr !

Online gamling strategi
“En godt forberedt spiller er en vinnende spiller”

  1. budsjett
  2. spill gratis først
  3. bonuser
  4. odds
  5. rom og sider

1. Budsjett

Det er veldig viktig å holde spillingen under kontroll og innenfor din økonomiske grense, dette vil ikke bare hjelpe kontoen din, men den vil også beholde det kjekke og underholdende. Prøv å sett til sides et bestemt beløp som du kan bruke og bli disiplinert. Med en gang du har fått mer erfaring og du har funnet sin strategi for vinninger, kan du revurdere hvor my du vil bruke videre..


2.”Spill gratis“ først

omtrent alle sider tilbyr spillere valget “gratis spill” eller “spill med ekte penger” – å spille gratis er en flott mulighet ril å bli kjent med deg selv og nye spill helt til due r selvsikker og komfortabel til å spille med ekte penger. Hvorfor ikke gi etter for å spilel gratis, det er en fantastisk måte å bygge opp erfaring og få din egen oppfattning av spillet før du legger ekte penger på bordet.


3. Bonuser og gratis penger

De fleste sider tilbyr oppmuntrende tilbud for å få deg til å spille, så hvorfor ikke utnytte å spille med andres penger! Når du begynner å spille for ekte penger, kan du sette inn en minimum deposit og først bruke din bonus - gratise penger får å sette spillet i gang!


4. Odds utregning

om du like matematiske utregninger, vil du kanskje prove “odds utregning”? – der er mange sider på internet med informasjon som hjelper deg å regne ut din sjanse for å vinne på et spesifikk spill. Noen sider tilbyr en kalkulator som kan regne dine odds mens du spiller, for for eksempel poker.


5. forskjellige rom og sider

Der er mange onlie gambling sider klare til å velkomme nye spillere, uansett vi ambefaler høyst dem vi selv har ambefalt på våre side. Der er ingen grense for hvor mange du kan registrere deg hos så du kan registrere deg enkelt og greit og starte spille.