Rettferdig spill og sikkerhet

Fakta om online gambling, rettferdigheten og sikkerheten

Sikker gambling | Trygg gambling | Lønnsom gambling | Online gambling

Rettferdig spilling

Rettferdighet: dette ordet er brukt av mange, men bare noen få vet hva det egentlig star for. Online gambling er svært enkelt en av de industriene der rettferdighet er viktigst, om ikke ville ingen ha brukt tjenesten.

Mange offline skrapelodd og andre gevinst spill fabrikanter kaller deres spill ”rettferdig”. Spørsmålet er, hvem er det rettferdig mot? For de som eiger kompaniene og som selger loddene eller de som kjøper dem? Vi vet alle svaret på det spørsmålet, gjør ikke vi?

Om du tenker på hva som er rettferdig når vi snakker om online gambling og andre gevinst spill for å være spesifikk, rettferdig betyr fantastiske utbetalinger, rettferdig betyr gode vinne sjanser. RETTFERDIG betyr å være rettferdig mot kunden; å belønne en person som er villig å dele hans/hennes tid og belønne dem vel!


Sikker gambling

Husk: vi lever i en verden av media, en verden der den største mengden av penger og informasjon går gjennom internet. Nå, spør deg selv: ville det vært mulig om penger og andre data overføres for eksempel der det ikke er trygt? Svaret på dette er selvfølgelig NEI.

I dag er algorytmer brukt av sikkerhets programmer og det er så vanskelig å hacke at det ville tatt over hundre år for de beste datamaskinene i verden. Det hadde bokstavelig talt tatt tiår for faktisk millitære genier å gjøre dette!


Trygg gambling

Tenk over dette: hva er tryggest? Skrape lodd utenfor butikken eller hjemme foran datamaskinen?

Ville det vært bedre å tatt premieloddet til butikken som solgte det for å hente pengene, eller å trykke et par ganger her og der og få pengene overført direkte til kontoen din, uten å ut av hjemmet ditt?

I online gevinst spill slik som lotteri, Keno og selvfølgelig skrapelodd er det ikke mulig å tape dine vinner lodd og der er ikke mulig å dulte borti noen og få dine millioner flyvende bort med vinden.


Lønnsom gambling

Tanken på å bruke mange kroner på skrapelodd med et håp om at et av dem vil gjøre dagen din lysere selv på en regnfull dag, er antagelig veldig kjent; jeg er sikker på at vi alle har tenkt det samme på et tidspunkt: ”vel, kanskje bare noen få lodd, det er ikke dyrt, så hvorfor ikke?” eller ”det er enkelt så hvorfor ikke?” og faktisk ”jeg kan vinne flere tusen! Så hvorfor ikke?”

Grunnen for at du ikke skal gjøre det, er for du kan bruke de pengene på online spill! Ok, dette høres kanskje veldig rettfrem ut, men Hei! Du får bedre tilbud, bedre vinninger og du har absolutt fantastiske vinnerodds og utbetalinger, det er – fakta-


Online gambling

Du trenger ikke å være en internet ekspert for å finne trygge og sikre sider for å spille online spill. Alle kan fortelle deg; ”det er vanskelig”, ”det er usikkert, ikke trygt” de vet IKKE hva hun/han snakker om. Faktisk, penger overføres fra spille sider til din bank konto, og det kanskje den mest sikre handlingen du kan gjøre online!

Selvfølgelig å velge den rikitge siden er noe som du burde bruke litt tid på. De meste av sidene har sin lisens informasjon på første side. Under er et eksempel på hvordan dette kan gjøres. Som du kan se, lisensen er tydelig posisjon som fjerner all forvirring og usikkerhet (dette bildet er tatt fra SlotsNGames).

Lisenser som er tilbudt av Gibraltar, Malta og UK gambling komite er sett på som de mest ordnet og beskyttende. Med andre ord, siden somhar disse under lisensen er de mest sikre og trygge.

Om du ikke finner lisensinformasjon, kan det ha noe med et dårlig administrasjon å gjøre, missbruk av informasjon eller siden kanskje mangler det! Om det er sant burde du holde deg unna, den er sikkert ikke beskyttet, og da vil dine penger og informasjon være utrygge og det kan hende du aldri får dine vinninger.